Voita Leo Vegasin live- ruletista unelmaloma Australiaan

Leo Vegas starttaa toukokuun antamalla sinulle mahdollisuuden päästä lomalle muun muassa surfareiden suosiossa olevalle Gold Coastille Australiaan. Pelaa Leo Vegasin live kasinolla Golden Ball tai Golden Ball Game Show Edition- ruletteja livejakajien kanssa ja kerää pisteitä itsellesi kilpailuun.

Kampanja- aika on 3.5 klo 02:01 2018- 8. toukokuuta 2018 klo 01:59 (Suomen aikaa), jona aikana voit kerätä pisteitä itsellesi yllämainituissa peleissä.

Miten kerään pisteitä?

Jokainen voittamasi 50€ kerryttää sinulle 20 pistettä ja jokainen saamasi Golden Ball- pyöräytys kerryttää sinulle 50 pistettä. Voit seurata kilpailun etenemistä kampanjasivulla olevasta reaaliajassa päivittyvästä taulukosta. Pistetaulukko on näkyvissä myös pelipöydässä kun pelaat peliä.

Kaikilla laitteilla (tietokoneella, tabletilla ja mobiilissa) pelatut pelit kerryttävät pisteitä.

Palkinnot

Kilpailun voittaja lunastaa itselleen pääpalkintona 5 päivän luksusmatkan kahdelle hengelle lentoineen ja majoituksineen lumoavan kauniille Gold Coastille Australiaan.

Mikäli voittaja ei halua tai voi ottaa vastaan matkapalkintoa, voi sen halutessaan lunastaa myös rahana. Palkinto on rahana 2 000€.

Sen lisäksi kilpailussa on jaossa myös muita upeita palkintoja:

  • 2. palkinto: iPhone 8 Gold (voi lunastaa myös rahana, jolloin palkinto on 550€)
  • 3.- 12. palkinto: 50€

Käteisvoitot sekä mahdolliset käteisvaihdot ovat täysin kierrätysvapaata rahaa ja ne lisätään pelaajien pelitileille viimeistään 11.5. 2018. Matkapalkinto on käytettävä 1.6.- 1.8.2018.

Mikäli et ole vielä Leo Vegasin pelaaja, kannattaa ilman muuta myös hyödyöntää Leo Vegasin uusille pelaajille tarjoamat edut alla olevan linkin kautta. Leo Vegasilla voit valita oman tervetulobonuksesi kolmesta loistavasta vaihtoehdosta.

Mene pelaamaan Leo Vegasille tästä