Casumo: n Superlumipallo- kampanja starttaa talven

Casumo juhlii joulua sivustollaan pirteällä jouluteemalla. Sen lisäksi Casumo käynnisti talven iloksi niin ikään lumisella teemalla juhlittavan Superlumipallo- kampanjan, jossa jaossa on muun muassa 10 000€ arvoisia raha- ja tavarapalkintoja viikoittain. Ota selvää mistä on kyse, ja osallistu kampanjaan jo tänään.

Kampanja- aika on 27.11. 2017- 14.1.2018 klo 23:59 asti, Keski- Euroopan aikaa (CET).

Päivittäiset palkintoarkut

Casumon Superlumipallo- kampanjassa voit kerätä itselllesi päivittäisi palkintoarkkuja, jotka sisältävät ilmaiskierroksia tai talletusbonuksia. Päivittäisiä palkintoarkkuja itselleen voi lunastaa tallettuksia tekemällä, seuraavanlaisesti:

  • 20€- 40€ suuruisella talletuksella lunastat itsellesi hopeisen palkintoarkun.
  • 50€- 99€ suuruisella talletuksella lunastat itsellesi kultaisen palkintoarkun.
  • Yli 100€ talletuksella lunastat itsellesi timanttisen palkintoarkun.

Ja kuten päätellä saattaa, niin palkintojen arvot kasvavat arkun arvon mukaan. Arkun voit avata sen saatuasi ja sen palkinto on voimassa saman päivän loppuun saakka. Ilmaiskierroksissa kierrätysvaatimus on 30 kertaa ja talletusbonuksissa 30 kertaa talletus+ bonus.

Viikottaiset palkinnot

Jos olet korottanut palkiarkkusi arvon vähintään 3 kertaa viikon aikana, olet myös oikeutettu tuona viikkona ”murskaamaan” Casumon Superlumipallon, jonka seurauksena saat viikottaisen Superlumipallo- palkintosi. Palkinnon arvo riippuu viikon aikana kerätyn palkintoarkun tasosta. Superlumipallosi murskautuu automaattisesti maanantaina ja voit heti seuraavan kerran sisäänkirjautuessasi tarkistaa palkintosi.

Viikottainen palkintoarvonta

Lumipallon murskaamisen lisäksi, mikäli olet korottanut viikon aikana palkintoarkkusi arvoa vähintään 3 kertaa (joka siis tarkoittaa, että olet tallettanut vähintään 60€ viikon aikana), olet oikeutettu osallistumaan Superlumipallo- kampanjan viikottaiseen arvontaan. Kaikki arvonnat suorittaa puolueeton Randomm Picker- yhtiö ja voittajan nimi julkaistaan etusivulla sekä häneen ollaan yhteydessä myös sähköpostitse.

Arvonta tapahtuu kerran viikossa ja palkinnot ovat joko raha- tai tavarapalkintoja, joiden arvo on aina 10 000€.

Kampanjan aikana jaossa ovat seuraavat palkinnot:

  • 1x 1015 digitaalinen Jukebox Sound Leisure
  • 1x 10 000€ käteispalkinto
  • 1x 2018 Harley Davidson Street 750
  • 1x 10 000€ käteispalkinto
  • 1x Man Cave- palkinto
  • 1x Safari Sansibariin ja Tansaniaan (Tailor Events)
  • 1x 10 000€ käteispalkinto

Halutessasi voit myös lunastaa kaikki palkinnot rahana. Kampanja on käynnissä, joten klikkaa itsesi osalliseksi.

Mene pelaamaan Casumo: lle tästä.