PokerStars

Perustiedot

Perustiedot

Perustiedot

 • Perustettu: 2001
 • Verovapaat voitot: Kyllä
  • Maskutavat: Mastercard Visa Skrill Netteller Tilisiirto Zimpler

Plussat ja miinukset

Plussat ja miinukset

Plussat
 • Suurin pokerihuone
 • Hyvä peliohjelmisto
Miinukset
 • VIP-ohjelma

Arvostelu

Arvostelu

Arvostelu

Tervetulobonus Pelivalikoima Ulkoasu Kampanjat Ulkoasu


Vaikka et olisi edes nettipokeria aikaisemmin pelannut tai seurannut, olet varmasti nähnyt PokerStarsin kuuluisan pata- logon tai kuullut sen nimen jossain. PokerStars on maailman suurin pokerihuone, joka sponsoroi lukuisia ammattilaispelaajia sekä myös monia huippu- urheilijoita.

Se on sponsoroinut muun muassa tennispelaaja Rafael Nadalia, entistä jalkapallolegenda Ronaldoa sekä jääkiekkoilija Mats Sundinia. PokerStars logo on näkyvissä siis pokeriturnausten lisäksi myös monissa urheilutapahtumisssa.

PokerStarsin satelliittiturnausten kautta on myös lunastettu voitokas paikka moniin WSOP (World Series of Poker) turnauksiin, joten pokeripelaajien keskuudessa se on erittäin tunnettu ja arvostettu sivusto. World Series of Poker– turnausta voidaan pitää eräänlaisena pokerin maailmanmestaruus- turnauksena.

PokerStars toimii sekä Maltan, että Mansaarten lisenssillä. Sen pääkonttori sijaitsee Mansaarilla. Sen lisäksi sillä on erilaisia maakohtaisia lisenssejä, muun muassa Virossa, Saksassa, Italiassa ja Ranskassa.

Maailman suurin nettipokerihuone

PokerStars on pelaaja- ja turnausmäärissä mitattuna epävirallisesti tällä hetkellä maailman suurin nettipokerihuone ja turnauksia alkaa jatkuvasti. Siellä pelatessasi sinun ei siis todellakaan tarvitse odotella esimerkiksi haluamiesi turnausten alkua liian pitkään tai etsiä liian pitkään sinulle sopivien sisäänostojen turnauksia.

Pokerstarsilla voit pelata joko tietokoneellasi tai Macillasi suoraan työpöytäveriolla tai Android- laitteisiin ladattavissa olevalla mobiilisovelluksela. Sujuvuudeltaan ja toimivuudetaan PokerStars on omaa luokkaansa molemmissa versioissa. Sen yli 15 vuoden kehitystyö näkyy sovelluksen laatuna ja siitä syystä se on maailman suurin pokerihuone tänä päivänä.

Turnaukset ja palkinnot tekevät PokerStarsista niin suositun

PokerStarsin yhtenä suosion perustana ovat myös sen päivittäiset ilmaisturnaukset, Sit & Go- turnaukset sekä käteisturnaukset useissa eri peleissä, joissa on mahdollisuus voittaa niin pääsyjä isompiin turnauksiin, rahapalkintoja kuin pelimerkkejä leikkirahapöytiinkin. Niissä kenellä tahansa on mahdollisuus päästä kehittämään taitojaan kokeneempia pelaajia vastaan tai kilpailemaan pääsystä suuriin liveturnauksiin sekä tietysti voittamaan suuria summia pelimerkkejä tai rahaa.

Sunday Billion- leikkirahaturnaus

 • Yksi PokerStarsin legendaarisimmista leikkirahaturnauksista on joka viikkoinen No Limit Hold’ Em- turnaus nimeltään Sunday Billion. Se on leikkirahaturnaus ja sen sisäänosto on 1 000 000 pelimerkkiä. Sen pääpottina on nimensä mukaisesti järjettömät 1 000 000 000 pelimerkkiä, joten voit vain kuvitella kuinka hienolta sen voittaminen tuntuu.
 • Vaikka kyseessä on leikkirahaturnaus, sitä pidetään myös erittäin arvostettuna turnauksena PokerStars- pelaajien keskuudessa ja se kerää paljon pelaajia joka viikko. Mikäli olet ilmaisturnausten ystävä, sunnuntaisin kannattaa siis erityisesti kirjautua PokerStarsille ja ottaa itsellesi paikka turnauksesta.
 • Poker Starsin- ilmaisturnauksissa erikoisuutena on myös Team PokerStars Pro- teamin yllätysvierailut turnauksissa. Näissä vierailuissa PokerStarsin ammattilaisteamin pelaajia saattaa tehdä yllätysvierailuja turnauksiin ja sinulla on mahdollisuus pudottaa joku heistä ja ansaita tällä tavalla itsellesi 5 000 000 pelimerkin pudotuspalkkio. Tämä mahdollisuus saattaa osua kohdallesi myös Sunday Billion- turnauksissa.

Knockout Poker- turnaukset

 • PokerStarsilla on myös monia erikoisuuksia, joita kaikilta muilta pokerihuoneilta et löydä, kuten Knockout Poker- turnaukset, joissa tiputtamalla toisen pelaajan ansaitset kyseisestä pelaajasta saatavan pudotuspalkkion. Pudotuspalkkio vaihtelee aina riippuen siitä, minkä tasoisen pelaajan olet pudottanut. Jokaisen pelaajan, myös sinun, pudotuspalkkio määritetään aina turnauksen alussa.
 • Tämä luo loistavan lisäelementin turnauksiin, sillä siten esimerkiksi All In- käsiin tulee aina automaattisesti hieman lisämaustetta. Knockout Poker- turnauksia järjestetään eri turnausmuodoissa, kuten Sit & Go- turnauksissa.

Beat the Clock- turnaukset

 • Beat the Clock- turnaukset tuovat turnauspokerin jännitykset sinulle erittäin intensiivisessä muodossa. Niissä palkintopotti jaetaan 5 minuutin jälkeen jäljellä olevien pelaajien kesken, joten ne sopivat myös tilanteisiin, joissa haluat osallistua turnaukseen, mutta sinulla ei ole aikaa tai motivaatiota pelata pitkää turnausta. Potti jaetaan suoraan jäljellä olevien pelimerkkien mukaan, eli mitä enemmän sinulla on merkkejä jäljellä 5 minuutin peliajan jälkeen, sitä enemmän voitat.
 • Beat the Clock- turnaukset ovat Sit & Go- turnauksia, joten tarkkaa aikaa niiden alkamiselle ei ole, mutta niiden suosio on kuitenkin suurta. Voit siis napata paikan itsellesi vaikka lounastauolla, mikäli pelaajia löytyy tarpeeksi.

Näiden turnausten lisäksi PokerStars tarjoaa lukuisia muita erikoisturnauksia, jotka löydät tottakai sekä PC- ja Mac- versioista sekä Androidilta. Lisätietoa niistä löydät myös PokerStarsin omilta sivuilta kohdasta ”Erikoistarjoukset”.

Asiakaspalvelu

PokerStars on suuri sivu ja etenkin uusille nettipokerin harrastajille saattaa alussa ilmaantua erilaisia kysymyksiä sivuston toimintaan, sekä yleisesti nettipokeriin liittyen. Tätä varten Asiakaspalvelu- osioon on koottu erittäin kattava Usein kysyttyjä kysymyksiä- paketti, josta löytyy hyvät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Mikäli vielä tämän jälkeen sinulle kuitenkin jää vielä mitä tahansa kysyttävää sivuston toiminnasta, erilaisista turnauksista tai peleistä, vastaa PokerStarsin asiantunteva asiakaspalvelu kysymyksiisi 24 tuntia vuorokaudessa.

Yhteenveto

PokerStars on maailman suurin ja suosituin pokerihuone, joka on pelaajamääriltään omaa luokkaansa. Se on jatkuvasti esillä myös urheilumaailmassa ja varmasti osittain myös sen vuoksi se on niin tunnettu brändi maailmalla.

Pelaajan näkökulmasta PokerStars tarjoaa pelaajalleen kaiken mitä voi vaatia sekä erittäin sujuvan pelialustan. Myös suomalaisen pelaajan näkökulmasta sivusto tarjoaa loistavan suomiversion sekä suomenkielisen asiakaspalvelun, joten pelaaminen onnistuu helposti suomeksi. Täten sitä on helppo suositella myös aloitteville nettipokerin pelaajille, jotka pääsevät pelaamisessaan alkuun loistavasti PokerStarsin uuden pelaajan infopaketilla.

Pelaajien arvosana: 4.0/5. 1 arvostelu.
Please wait...